ОСНОВНІ НЕДОЛІКИ ФОРМУВАННЯ ПАКЕТУ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ДЕРЖАВНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ КОМПЛЕКСНИХ СИСТЕМ ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ В ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНИХ СИСТЕМАХ - Хлапонін, Ю.І.; Криховецький, В.Я.; Процюк, Ю.О. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2011)
Наведено порядок та досліджено особливості проведення державної експертизи комплексних систем захисту інформації в ІТС та шляхи їх розв’язання. За результатами дослідження запропоновані рекомендації щодо розв’язання цих проблем та своєрідний стислий алгоритм проведення державної експертизи, що враховують вимоги нормативних документів з цих питань та набутий позитивний досвід.