АНАЛІЗ ІСНУЮЧИХ МЕТОДІВ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАВАДОЗАХИЩЕНОСТІ ЗАСОБІВ РАДІОЗВ’ЯЗКУ - Толюпа, С.В.; Макарчук, О.М. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2011)
В статті представлені результати аналізу існуючих методів забезпечення завадозахищеності засобів радіозв’язку на основі сигналів з квадратурно-амплітудною модуляцією та турбо кодів.