АНАЛІЗ СУЧАСНИХ МЕТОДІВ ВИЯВЛЕННЯ АТАК НА РЕСУРСИ ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНИХ СИСТЕМ - Мамарєв, В.М. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2011)
У статті розглянуто основні групи методів виявлення атак із врахуванням сучасних тенденцій їх розвитку. Висвітленні основні принципи, проведено аналіз ефективності функціонування згідно запропонованих критеріїв.