ГЕОМЕТРИЧНА ІНТЕРПРЕТАЦІЯ ОПТИМІЗАЦІЇ РОЗПОДІЛУ РЕСУРСІВ МІЖ ОБ’ЄКТАМИ ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ - Демчишин, М.В. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2011)
Розглянуті пряма і зворотна оптимізаційні задачі розподілу ресурсів при протистоянні двох сторін. Проаналізоване положення критичних точок, які відображають зміну стратегії в розподілі ресурсів. Приведена методика може бути використана при розробці алгоритму динамічного управління ресурсами захисту інформації.