ПРОЕКТУВАННЯ СИСТЕМ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІЧНИХ ЗАСОБІВ ПІДТРИМКИ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ - Луценко, В.М. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2011)
Розглянуто проблеми аналізу властивостей засобів підтримки прийняття рішень для створення проектів систем захисту інформації. Визначено основні властивості таких проектів. Запропоновано підхід до створення загальної методики проектування комплексної системи захисту інформації.