FORMATION OF STUDENTS’ HEALTHY LIFESTYLE CULTURE IN THE CONTEXT OF PHYSICAL EDUCATION - Свірська, Т. Ф. (Proceedings of Kyiv Aviation Institute. Series: Pedagogy. Psychology, 2017)
У статті розглянуто проблему формування культури здорового способу життя у студентської молоді. З’ясовано, що важливим фактором в цьому питанні стає розробка і реалізація програм формування культури здорового способу життя. Доведено, що заняття фізичними вправами, активний руховий режим мають велике значення в формуванні здорового способу життя, духовного та фізичного розвитку студентської молоді.