CONFLICT ISSUES IN PROFESSIONAL OF LAWYERS - Цимбалюк, Михайло Михайлович (Scientific works of Kyiv Aviation Institute. Series Law Journal "Air and Space Law", 2013)
Scientific review of the monograph: Свиридюк Н.П. Філософсько-правові засади конфліктів у сфері професійної діяльності юриста – К. : Видавництво МП «Леся». – 2012. – 204 с.