REVIEW ON THE TUTURIAL "REFORMING ADMINISTRATIVE PROCESS IN UKRAINE" - Калюжний, Ростислав Андрійович (Scientific works of Kyiv Aviation Institute. Series Law Journal "Air and Space Law", 2016)
До цього часу немає достатньо обґрунтованої системи в прийнятті адміністративно-правових актів органами державної виконавчої влади, не вироблено та не прийнято ефективних процедур щодо їх розроблення, проектування, прийняття та введення в дію. На законодавчому рівні ці відносини дотепер є недостатньо врегульованими і потребують як подальшого розвитку правових інститутів адміністративного процесу, так і спрямування діяльності органів державної влади і державних службовців на забезпечення прав і свобод громадян України та інших суб’єктів адміністративно-правових відносин. Саме цим актуальним проблемам подальшого розвитку адміністративного процесу в Україні присвячений рецензований посібник.