ЕФЕКТИВНІСТЬ РОСЛИННИХ ВІДХОДІВ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ НАФТОВМІСНИХ СТІЧНИХ ВОД - Павлюх, Л. І. (Science-based technologies, 2013)
Досліджено ефективність очищення нафтовмісних стічних вод необробленою та термообробленою тирсою після повторного використання та зі змінною висотою шару сорбенту. Effectiveness of oil contaminated waste waters purification by non treatment and thermal treatment sawdust after repeated usage and with variable high of sorbent layer.