АНАЛІЗ МЕТОДІВ ОЧИЩЕННЯ НАФТОВМІСНИХ ВОД ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ РОСЛИННИХ СОРБЕНТІВ ТИПУ SPHAGNUM - Матвєєва, О. Л.; Качуренко, Я. О. (Science-based technologies, 2013)
Проведено оцінювання забрудненості водойм нафтопродуктами. Проаналізовано основні методи очищення нафтовмісних стічних вод. Запропоновано очищення стічних вод за допомогою сфагнового моху як фільтра. The estimation of water pollution by oil products. Analyzed the main methods of oily wastewater. Proposed wastewater using peat moss as the filter.