АЛГОРИТМИ ОПЕРАТИВНОГО ПЛАНУВАННЯ ПІДГОТОВКИ ЛІТАЛЬНИХ АПАРАТІВ ДО ВИЛЬОТУ - Луцький, М. Г. (Science-based technologies, 2013)
Наведено алгоритми розв’язання задач оперативного планування підготовки групи літальних апаратів до вильоту на рухомих аеродромах: вибору типових раціональних і альтернативних технологічних графіків передпольотного обслуговування; прив’язки вибраних графіків до календарного часу; перевірки умови їх практичної реалізації. Algorithms for solving the problems of operational planning of aircraft group preflight preparation to departure on mobile airfields: rational selection of standard (typical) rational and alternative technology schedules of pre-flight maintenance; binding of chosen schedules to calendar time; checking the conditions of their practical feasibility.