Аналіз методів діагностування теплоенергетичних об'єктів - Запорожець, А.О. (Science-based technologies, 2017)
В статті розглянуті переваги та недоліки руйнівних та неруйнівних методів контролю. Проведено аналіз методів неруйнівного контролю, їх особливостей, параметрів та необхідного обладнання. Запропоновано оптимальне поєднання різних за своєю природою методів НК.