ОЦІНКА ЕКОЛОГІЧНОГО СТАНУ АТМОСФЕРНОГО ПОВІТРЯ В ЗОНІ АЕРОПОРТУ - Франчук, Г. М.; Дехтяренко, О. М.; Костюк, Я. В. (Science-based technologies, 2013)
Проведено екологічне оцінювання стану атмосферного повітря поблизу аеропорту «Київ». Визначено стан атмосферного повітря біля аеропорту за допомогою біологічних методів дослідження, а саме методом ліхеноіндикації. An environmental assessment of the air near the airport “Kyiv”. The condition of the air near the airport using biological methods, namely the method lihenoindykatsiyi.