ЕКОЛОГІЧНА ОЦІНКА ВПЛИВУ ЕЛЕКТРОМАГНІТНОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ НА ТЕХНОСФЕРУ В ЗОНІ АВІАЦІЙНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Матвєєва, О. Л.; Чуйченко, Л. М. (Science-based technologies, 2013)
Проведено екологічне оцінювання впливу електромагнітних випромінювань радіочастотного діапазону на техносферу в зоні авіаційних підприємств. На основі аналізу сучасних наукових праць та нормативних документів установлено найбільш небезпечні радіонавігаційні об’єкти цивільної авіації. An environmental assessment of the impact of electromagnetic radiation on the frequency range of techno-sphere in the airlines. Based on analysis of current research papers and legal documents is set by the most dangerous navigational objects of civil aviation