КРИТЕРІЇ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ ПРИ ОРГАНІЗАЦІЇ СЕРВЕРНИХ ПЛАТФОРМ - Борозніченко, В. О.; Максімов, Ю.О.; Петренко, А. Б. (Science-based technologies, 2013)
Обґрунтовано необхідність оцінки ефективності заходів щодо захисту інформації в інформаційних комп’ютерних мережах. Описано критерії очікуваного значення, критерії «очікуване значення — дис-персія» та критерії граничного рівня. Вказано методику вибору ефективного вільного простору в оперативній пам’яті. Проведено розрахунок для встановлення профілактичного ремонту серверу, щоб мінімізувати втрати через несправність. Визначено рівень схильності до ризику певного серверу. The necessity of evaluating the effectiveness of measures to protect information in computer information networks. Described criteria expected value criteria “expected value — variance” and the threshold criteria. Specified methods of effective space in memory. The calculation to establish preventive maintenance server in order to minimize losses due to malfunction. The level of exposure to the risk of a server.