АЛГОРИТМ РОЗПІЗНАВАННЯ ФРАГМЕНТІВ ЗОРЯНОГО НЕБА - Опанасенко, В. М.; Каспаревич, А. А; Шевчук, К. І (Science-based technologies, 2013)
Запропоновано алгоритм розпізнавання фрагментів зоряного неба повзучим вікном (одиничним та широкоформатним) для визначення частини космічного простору, зображеного на знімку. Algorithm of digital image processing of the sky by sliding window of small and big size is proposed. This processing is used for pattern recognition of the sky.