ОПТИМАЛЬНИЙ АЛГОРИТМ ДІАГНОСТУВАННЯ ТЕХНІЧНОГО СТАНУ ОБЛАДНАННЯ ТЕ-ЛЕКОМУНІКАЦІЙНИХ СИСТЕМ - Мачалін, І. О. (Science-based technologies, 2013)
Запропоновано алгоритм діагностування обладнання телекомунікаційних систем, який використовує оптимальну обробку результатів вимірювань і оптимальне правило вибору контрольних допусків. Алгоритм також враховує вплив інформаційних властивостей об’єкта контролю на процес діагностування. The algorithm for diagnosing of telecommunication systems using the optimal processing of measurement results and the optimal rule for selecting the control tolerances was proposed. The algorithm also takes into account the impact of the information properties of the object to control the process of diagnosing.