ВПЛИВ СТРУКТУРНО-ГЕОМЕТРИЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ФАЗОВИХ СКЛАДОВИХ НА МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗАКРИСТАЛІЗОВАНОГО ІЗ РОЗПЛАВУ ЕВТЕКТИЧНОГО СКЛАДУ TI – TIB - Ремізов, Дмитро Олексійович; Богомол, Юрій Іванович; Лобода, Петро Іванович (Problems of Friction and Wear, 2020)
Досліджено особливості утворення сплаву із розплаву евтектичного складу Ti-TiB, та вплив структурно –геометричних характеристик фазових складових на механічні властивості.