ЗНОСОСТІЙКІСТЬ КАРБОАЗОТОВАНОЇ СТАЛІ ХВГ - Стечишин, Мирослав Степанович; Лук’янюк, Микола Миколайович; Стечишина, Надія Мирославівна; Курской, Володимир Сергійович; Цепенюк, Михайло Іванович (Problems of Friction and Wear, 2020)
У статті розроблена технологія карбоазотування в плазмі тліючого розряду в безводневих середовищах, однією з переваг якої є керованість технологічними параметрами процесу з метою досягнення оптимальних фізико–механічних властивостей зміцнених матеріалів і, як наслідок, підвищення їх експлуатаційних характеристик.