МОДЕЛЮВАННЯ ТРИБОСИСТЕМИ ПРИ БЕЗВОДНЕВОМУ АЗОТУВАННІ В ТЛІЮЧОМУ РОЗРЯДІ - Стечишин, Мирослав Степанович; ЛУК’ЯНЮК, М. М.; ЛУК’ЯНЮК, М. В. (Problems of Friction and Wear, 2019)
Розроблений апарат формування моделі трибосистеми може використовуватись як для визначення її характеристик, так і для розробки параметрів технології, яка б забезпечувала виконання експлуатаційних вимог. При цьому при виконанні зазначених вище умов досягається висока точність адекватності теоретичної моделі стосовно реальної.