АНАЛІЗ РОБОТИ ЕКСЦЕНТРИЧНОЇ ОПОРИ СТРІЧКОВОГО КОНВЕЄРУ - Засельський, Володимир Йосипович; Пополов, Дмитро Володимирович; Швед, Сергій Віталійович; Шепеленко, Марія Іванівна (Problems of Friction and Wear, 2020)
В металургійних процесах, важливе місце займає вібраційна обробка сировини. Її вплив на різних етапах підготовки шихтових матеріалів в зрештою сприяє збільшенню якості металургійної продукції. Тому робота, направлена на втілення можливості додаткового впливу вібрації на процеси підготовки шихти безпосередньо при її транспортуванні є актуальною. Дослідження стосуються аналізу роботи ексцентричного опорного валку стрічкового конвеєру, як додаткового вібраційного збудника.