ТЕОРЕТИЧНІ ПРОБЛЕМИ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ. ПРОБЛЕМНО-РЕСУРСНА ІНТЕРПРИТАЦІЯ - Прохоренко, І.В. (Problems of Informatization and Control, 2012)
Розглянуто можливість інтерпретування аспектів процесу навчання в термінах суб’єктивного аналізу