Ekstremalnye planning tasks of preparation before the flight - Луцький, М. Г. (Problems of Informatization and Control, 2012)
Zaproponovano matematichnі modelі planuvannya tehnologіchnih protsesіv peredpooіtnoї pіdgotovki lіtalnih aparatіv scho zabezpechuyut vilіt їh maksimalnoї kіlkostі obmezheny per hour abo zadanoї kіlkostі mіnіmalny per hour. The procedure for peretvorennya models to kanonіchnogo mean EXTRA-formal kombіnatornih tasks. Dana іnterpretatsіya rezultatіv їh rozv’yazannya