ОСВІТНІЙ НАПРЯМ ПРОГРАМ ПІДТРИМКИ ВЕТЕРАНІВ: АКТУАЛЬНІСТЬ ДОСВІДУ США ДЛЯ УКРАЇНИ - Базаєва , Марія Олександрівна (Формування компетентностей обдарованої особистості в системі позашкільної та вищої освіти, 2024)
У сучасних умовах в Україні актуальним є питання соціальної адаптації та реабілітації ветеранів. Однією з апробованих у світі успішних практик є залучення ветеранів до освітніх програм. Міжнародний досвід є важливим джерелом для адаптації в Україні, що дозволить сформувати комплексну модель політики підтримки ветеранів.