УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМ РОЗВИТКОМ СИСТЕМИ СОЦІАЛЬНОЇ ОСВІТИ: БАЗИС ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ - Супрун , Дар’я Миколаївна (Формування компетентностей обдарованої особистості в системі позашкільної та вищої освіти, 2024)
Висвітлене питання менеджменту в аспекті інноваційного розвитку системи соціальної освіти: основи формування компетентностей в контексті соціальної освіти. Комплексно визначено та науково обґрунтовано методологію, сучасні наукові підходи, тенденції та їх зв’язок із розвитком європейського та світового освітнього простору, напрями, умови, форми та технології, а також визначено об’єктивовані показники оцінки управління інноваційними процесами соціальної освіти.