НЕФІНАНСОВИЙ АНАЛІЗ СТРАТЕГІІ КОРПОРАЦІЙ: ГЛОБАЛЬНІ ПРИНЦИПИ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ - Ходзицька , Валентина Василівна (Формування компетентностей обдарованої особистості в системі позашкільної та вищої освіти, 2023)
Стаття описує важливість використання Глобальних принципів управлінського обліку для прийняття стратегічних управлінських рішень, ключовим маркером яких є розробка та реалізація стратегїі .