ДОСВІД ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ В СИСТЕМІ КЛАСИЧНОЇ ОСВІТИ З ВИКОРИСТАННЯМ ЗАСОБІВ LMS MOODLE ТА GOOGLE CLASSROOM - Тимченко , Ганна; Літвінова , Анастасія (Формування компетентностей обдарованої особистості в системі позашкільної та вищої освіти, 2023)
У статті розглянуто технічні та методичні аспекти реалізації змішаного навчання. Розроблено дидактичне і методичне забезпечення освітнього процесу. Засобами LMS Moodle створено закриті (для студентів) та відкриті (для всіх бажаючих) онлайн курси у віртуальному освітньому середовищі університету.