КОНФЛІКТОЛОГІЧНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ ЯК СКЛАДОВА ПРОФЕСІЙНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ ПСИХОЛОГІВ - Гомонюк , Олена Михайлівна (Формування компетентностей обдарованої особистості в системі позашкільної та вищої освіти, 2023)
У статті розглянуто особливості розвитку конфліктологічної компетентності майбутніх психологів в освітньому процесі закладів вищої освіти.