ПРОФЕСІЙНИЙ РОЗВИТОК ВЧИТЕЛЯ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН В УМОВАХ РЕФОРМУВАННЯ ОСВІТИ - Гловацький , Сергій Віталійович (Формування компетентностей обдарованої особистості в системі позашкільної та вищої освіти, 2023)
У статті представлено матеріали щодо професійного розвитку вчителя мистецьких дисциплін в умовах реформування післядипломної освіти. Стаття містить приклади форм і методів професійного розвитку вчителів мистецьких дисциплін на курсах підвищення кваліфікації.