ПОТЕНЦІЙНІ АСПЕКТИ ТРАНСФОРМАЦІЇ СТАНДАРТУ ВИЩОЇ ОСВІТИ ПІДГОТОВКИ АГРОІНЖЕНЕРІВ - Пастушенко , Сергій (Формування компетентностей обдарованої особистості в системі позашкільної та вищої освіти, 2024)
Визначено ряд проблем при проєктуванні та реалізації освітніх програм розроблених на основі чинних стандартів вищої освіти спеціальності Агроінженерія. Внесено пропозиції щодо окремих кроків трансформації змісту нових стандартів задля поліпшення якості підготовки інженерних кадрів.