ПРОВІДНЕ ЗНАЧЕННЯ ПСИХОЛОГІЧНИХ ЧИННІКІВ У ФОРМУВАННІ ОБДАРОВАНОЇ ОСОБИСТОСТІ - Опаренюк , Ірина Михайлівна (Формування компетентностей обдарованої особистості в системі позашкільної та вищої освіти, 2023)
У статті розглянуто чинники, що впливають на формування особистості. Проаналізовано роль психологічних та соціальних чинників. Встановлено значення психологічних чинників у формування обдарованої особистості.