ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОБЛЕМНОГО НАВЧАННЯ УЧНІВ НА УРОКАХ «ТЕХНОЛОГІЇ» - Павленко , Віта Віталіївна; Павленко , Анна Володимирівна (Формування компетентностей обдарованої особистості в системі позашкільної та вищої освіти, 2023)
У статті розглянуто процес організації проблемного навчання в сучасній українській школі. Виділено загальні та спеціальні функції проблемного навчання. Розглянуто особливості застосування проблемних ситуацій учнів під час уроків «Технології».