ПРОФЕСІЙНА МОБІЛЬНІСТЬ ВИКЛАДАЧА ВИЩОГО ВІЙСЬКОВОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ЯК НАУКОВА ПРОБЛЕМА - Левко , Мар’яна Іванівна (Формування компетентностей обдарованої особистості в системі позашкільної та вищої освіти, 2023)
Стаття присвячена вивченню теоретичних засад формування професійної мобільності викладача вищого військового навчального закладу.