ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВІЙСЬКОВО-ТЕХНІЧНОЇ ПІДГОТОВКИ - Головань , Вячеслав Григорович; Головань , Артур Вячеславович; Нікул, Станіслав Олексійович (Формування компетентностей обдарованої особистості в системі позашкільної та вищої освіти, 2023)
У статті розглядаються проблеми організації та проведення військово-технічної підготовки у теоретичному та методичному плані з метою їх удосконалення на основі наукових досліджень.