ФОРМИ ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАННЯ У ФАРМАЦЕВТИЧНОМУ КОЛЕДЖІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ - Бобкова , Інна Аркадіївна; Бур’янова , Вікторія Вікторівна; Гончарук , Світлана Володимирівна; Умінська , Катерина Анатоліївна; Хранівська , Валентина Олександрівна (Формування компетентностей обдарованої особистості в системі позашкільної та вищої освіти, 2023)
У статті розглядаються різні форми організації навчального процесу під час викладання фахових дисциплін. Аргументовано доцільність використання інтерактивних технологій у навчальному процесі. Доведено, що використання різних форм і видів навчання сприяє формуванню високоосвічених, конкурентоспроможних фахівців, готових входити в глобалізований світ.