ФАСИЛІТАЦІЯ ТА ПЕРЕПІДГОТОВКА ВЕТЕРАНІВ УКРАЇНСЬКОГО ВІЙСЬКА: ДОСЛІДЖЕННЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКИХ НАМІРІВ - Малинка, Оксана; Томлінс, Річард (Формування компетентностей обдарованої особистості в системі позашкільної та вищої освіти, 2023)
Проведено 3 дослідження щодо проекту Норвезького університету Нордланду (Норвегія) та Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу (Україна) фасилітації та перепідготовки ветеранів (так званий «Норвезький проект»). Опитування були спрямовані на вивчення підприємницьких намірів серед учасників Української ветеранської програми (звичайної та під час пандемії).