Про проблему планувальної організації мережі об’єктів утилізації в системі розселення Автономної Республіки Крим - Sergeeva, A. (Теорія та практика дизайну, 2014)
Стаття присвячена проблемі утилізації відходів. Проведено короткий огляд екологічних та економічних складових проблеми. Виявлено новий фактор, що впливає на формування мережі об'єктів утилізації в планувальній структурі міста.