Особливості формування інтер’єру житлового приміщення в стилі "лофт" - Safronova, E.; Lazareva, H. (Теорія та практика дизайну, 2014)
На основі проведених досліджень визначені особливості формування інтер’єрного простору житла стилю "лофт". Виявлена специфіка побудови інтер'єру житла з боку соціальної потреби, психологічного сприйняття, розроблені рекомендації щодо методів і принципів організації житлового приміщення "лофт".