Класифікація об’єктів дизайну зеленого туризму Півдня України - Sandik, E. (Теорія та практика дизайну, 2014)
У статті розглядається класифікація об'єктів дизайну зеленого туризму за їх функціональне призначенням і типологія функціональних процесів видів зеленого туризму, як науково-методична основа дизайн-проектування побутових виробів, їх комплексів, а також предметно-просторового середовища.