Використання та роль кольору в дизайні інтер’єрів офісних приміщень - Gnatiuk, L.; Polishchuk, Ya. (Теорія та практика дизайну, 2014)
У статті розкрита роль кольору в дизайні інтер’єру офісу. Розглядається вплив колірної гами на продуктивність працівника та творчість. Розкрито роль гармонічного поєднання кольорів в оформленні офісу  та фірмового стилю. Розглянуто сприйняття кольору людиною та використання його у певних зонах офісних приміщень. Прослідковано як гармонія в інтер’єрі офісу сприяє високій художній виразності.