Взаємозвязок функції та декорованої форми в архітектурі та дизайні - Privoleva, S.; Tsiganok, A. (Теорія та практика дизайну, 2016)
В статі аналізується взаємозв'язок функції та декорованої форми в архітектурі та дизайні різних країн та часів. Взаємодія функції і декорованої форми зумовлена внутрішньою логікою розвитку архітектури і дизайн певних соціально-економічних чинників і відповідних естетичних поглядів.