Задачі використання та різновиди дошки настрою (mood board) як засобу дизайну в процесі проектування інтер’єрів - Blazhiyvska, N. (Теорія та практика дизайну, 2016)
У статті проаналізовано використання дошки настрою (mood board) як засобу проектування в різних галузях дизайну. Розглянуто складові елементи, інструменти та роль засобу дизайну на різних етапах розробки проектів інтер’єрів, а також вплив на результат роботи. Доведено, на яких підставах дошка настрою набуває актуальності в проектуванні інтер’єрів та виявлено основні задачі та різновиди дошки настрою притаманні цьому виду дизайну.