Досвід навчання створення архітектурного образу на дисципліні «Семантика архітектури» - Тroshkina, O. (Теорія та практика дизайну, 2015)
Стаття присвячена досвіду викладання дисципліни «Семантика архітектури» в Національному авіаційному університеті. Представлено авторські розробки вправ для розуміннями студентами процесу створення архітектурного образу.