Особливості створення рекламного ролика промислової компанії засобами комп'ютерної графіки - Savchenko, L.; Vorontsova, D.; Krukovsky, В. (Теорія та практика дизайну, 2015)
На основі розробленого сценарію промо-ролику промислової компанії з виробництва та монтажу металоконструкцій розглядаються особливості створення тривимірних об’єктів для п’яти сцен, їх подальша анімація та моделювання візуальних ефектів в програмному середовищі MAXON CINEMA 4D.