Розробка художньо-конструкторського рішення спеціального одягу для захисту від рентгенівського випромінювання - Kozhushko, R. (Теорія та практика дизайну, 2015)
Статтю присвячено питанням розробки спеціального одягу для захисту від рентгенівського випромінювання, який максимально відповідає умовам експлуатації. На основі комплексних досліджень запропоновано удосконалену конструкцію та технологію виготовлення халата захисного для медичного персоналу, що виконує операції з використанням рентгенівського випромінювання та виготовлено його експериментальний зразок.