Аспекти аналізу костюма в контексті формоутворення - Kyselova, K. (Теорія та практика дизайну, 2015)
В статье розглянуто поняття форми костюма. Запропонований порядок аналізу костюма в контексті формоутворення, який дозволяє врахувати основну концепцію, композиційні, морфологічні та конструктивно-технологічні властивості форми, методи формоутворення, просторові звязки форми, прийоми та засоби її створення.