Визначення діапазону величин прибавок при дизайн-проектуванні жіночих пальт - Vynnychuk, M.; Shurgalska, Y. (Теорія та практика дизайну, 2015)
У статті представлено основні результати дослідження зміни величин конструктивних прибавок до побудови конструкцій пальт жіночих за період 1970 – 2010 рр. Проведено аналіз наявної інформації, що міститься в науковій та навчально-методичній літературі з конструювання одягу. Обґрунтовано необхідність розробки нових упорядкувань величин конструктивних прибавок для пальт жіночих.