Культурно-етнографічний центр "Одун -базар к'апуси" в Євпаторії як зразок відродження та використання кримськотатарської культурної спадщини - Privolneva, S. (Теорія та практика дизайну, 2015)
У статті розглянуто новітній досвід відродження і використання кримськотатарських архітектурно-художніх традицій на прикладі культурно -етнографічного центру " Одун -базар к'апуси." Виявлено принципи відродження і використання кримськотатарської культурної спадщини.