Особливості формування інтер’єрного простору хостелів в умовах України - Safronova, E.; Mishchuk, M. (Теорія та практика дизайну, 2014)
В роботі визначені особливості формування інтер’єрного простору хостелів, запропонована класифікація хостелів за такими ознаками як час функціонування, принцип розміщення та ін. На основі проведеного соціологічного дослідження (анкетування мешканців київських хостелів) розроблений ряд рекомендацій щодо формування інтер’єрного простору хостелів в умовах України.