Взаємодія комп’ютерних технологій та художньої творчості в українській аніматографії - Ivolga, L. (Теорія та практика дизайну, 2014)
У даній статті досліджується вплив комп’ютерних технологій на процес творчого акту автономної особистості та колективу у створенні анімації. Проведений інституційно-структурний аналіз впровадження комп’ютерних технологій у даний процес. Виявлено дуалістичний підхід їх впливу в аніматографії, який полягає у використанні даного виду мистецтва для бізнесу та для формування національного мистецтва.